Dé quadspecialist van Nederland.

Aanmelden voor de winterbeurt

Untitled

De winter staat weer voor de deur. De lage temperaturen en de weersomstandigheden hebben een grote invloed op het functioneren van uw quad. Voorkom problemen met uw quad door de Sevink Quads Winterbeurt. Wij kijken de quad van onder tot boven na en bereiden de quad helemaal voor op de winter. Een quad is zeer geschikt om mee te rijden tijdens winterse omstandigheden, mits deze goed is onderhouden. Maar ook als uw quad een tijdje stil komt te staan is het belangrijk dat deze wordt nagekeken op de cruciale punten. Vuil en condens kunnen een slechte invloed hebben op uw quad, deze kunnen zorgen voor corrosie en onderdelen zoals de remmen kunnen vast gaan zitten. Tijdens de Sevink Quads winterbeurt maken wij uw quad schoon en poetsen deze zodat vuil geen kans krijgt om uw quad aan te tasten. Geen tijd om uw quad langs te brengen? Wij halen uw quad gratis op en brengen deze na de winterbeurt weer bij uw thuis.

Voordelen Sevink Quads Winterbeurt

 • Gratis ophalen en terugbrengen*
 • Gratis schoonmaken en poetsen
 • Wij voeren een complete winterbeurt uit**

* Gratis ophalen en brengen alleen geldig binnen een straal van 20 km om Zelhem. Daarbuiten kunnen kosten in rekening worden gebracht. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0314 – 62 12 26. **U betaald alleen de kosten van de onderhoudsbeurt.

Aanmelden voor de Sevink Quads Winterbeurt

U kunt zich aanmelden voor de Winterbeurt door onderstaand formulier in te vullen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met uw op voor het plannen van de winterbeurt. Inschrijven voor de winterbeurt kan nog tot en met maandag 28 februari 2021.

  Uw naam*

  Adres*

  Postcode + Woonplaats*

  Telefoonnummer (vast)

  Telefoonnummer (mobiel)

  Uw email*

  Merk*

  Type*

  Cilinderinhoud

  Opmerkingen

  *Verplicht veld