Dé quadspecialist van Nederland.

Algemene voorwaarden

Sevink Quads streeft er naar dat de informatie op onze website actueel en correct is. Toch is het mogelijk dat de website onjuistheden, verouderde informatie of typefouten bevat.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid, verplichting of verantwoordelijkheid voor eventuele foutieve of onvolledige informatie op onze website.
Alle informatie op onze website wordt aangeboden ‘zoals het is’ en ‘zoals het beschikbaar is’ zonder enige uitdrukkelijke of stilzwijgende garanties, met inbegrip van maar niet beperkt tot, stilzwijgende garanties over verhandelbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, of het niet aantasten van het intellectuele eigendom van derden.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enigerlei directe, incidentele of indirecte schade, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik en/of bezoek van, of het tijdelijk onbereikbaar zijn van onze website of delen daarvan. Sevink Quads behoudt zich het recht voor te allen tijde en zonder nadere kennisgeving aanvullingen, verbeteringen en/of wijzigingen, zowel in de website als in deze disclaimer, aan te brengen.

De aangeboden informatie is copyright van Sevink Quads tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Sevink Quads te Zelhem, december 2017

Voorwaarden webshop

 • Onderdelen worden bij vooruitbetaling bij u thuis bezorgd (Verzendkosten € 6,95)
 • In de webshop kan betaald worden met Ideal, PayPal en vooruitbetaling. Voor het bestellen van E-Ton & Polaris onderdelen kunt u kiezen uit vooruitbetaling en verzending onder rembours. Hierbij een uitleg van de diverse betalingsmethoden:
  Ideal betaling: Betaling via internetbankieren van uw eigen bank.
  Vooruitbetaling: U ontvangt van Sevink Quads een e-mail met daarin het bankrekeningnummer en het bedrag. U maakt het bedrag zelf over op onze rekening.
  Rembours: U betaalt aan de postbode die het pakket komt afleveren, bij bestellingen onder rembours rekenen wij € 18,35 verzendkosten.
 • prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • bestellen kan ook telefonisch: 0314-621226 en via e-mail: info@quadshop.nl.
 • afbeeldingen kunnen afwijken van het originele product.
 • prijswijzigingen voorbehouden.