Dé quadspecialist van Nederland.

Schrijf je in voor de Polaris Camp 2020

 

 

Exclusief voor Polaris rijders wordt op 12 september Polaris Camp georganiseerd. Een dag off-road plezier met uw eigen Polaris! Je kunt de hele dag vrij rijden op een uitdagend zandcircuit, uw behendigheid en lef op de proef stellen op het technische bosparcours, deelnemen aan de off-road tourrit én de nieuwste Polaris modellen testen. De dag wordt afgesloten met een gezellig barbecue.

Op 12 september 2020 vindt de tweede editie van Polaris Camp plaats op een van de mooiste off-road terreinen in het zuiden van Nederland: De Witte Ruysheuvel in Oss! Het programma is dit jaar spectaculair met diverse onderdelen waaraan deelgenomen kan worden.

Een unieke gelegenheid, exclusief voor Polaris rijders, om zich uit te leven op off-road tracks en kennis te maken met andere Polaris rijders. Ook jeugd is welkom! Voor niet-jeugdvoertuigen geldt dat deze een kenteken moeten hebben.

Programma

Het programma start om 09.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.

> Vrij rijden op het uitdagende motorcrosscircuit

Oss motorcross circuit is een Grand Prix waardige baan waar prestigieuze wedstijden worden georganiseerd. Deelnemers kunnen de hele dag vrij rijden op dit uitdagende zandcircuit. Voor de jeugd worden delen van de track afgesloten zodat ook kinderen veilig vrij kunnen rijden op de motorcrossbaan.

> Technisch parcours in het bos

Stel je behendigheid en lef op de proef op het technische parcours in het naastgelegen bos. Overwin obstakels en trotseer de enorme waterbak.

> Off-road tourrit in de omgeving (onder voorbehoud)

Trek er samen met andere Polaris rijders op uit. Ontdek off-road paden in de omgeving onder begeleiding van een voorrijder.

 > Testrijden nieuwe Polaris modellen

De nieuwste Polaris modellen staan klaar om getest te worden. Ervaar de RZR Pro XP, Sportsman XP 1000 S en Scrambler XP 1000 S tijdens Polaris Camp.

> Gezellige barbecue

We sluiten de dag af met een gezellige barbecue. Vrienden en familie van deelnemers kunnen hiervoor een barbecue-only ticket bestellen. Voor deelnemers aan Polaris Camp is de barbecue inbegrepen in het ticket voor Polaris Camp. Ook bijrijders dienen een ticket voor Polaris Camp te bestellen.

 > Mogelijkheid om te kamperen op vrijdagavond

Op vrijdagavond is er de mogelijkheid om te kamperen. Er zijn geen faciliteiten zoals toilet, douche en keuken aanwezig. De regels van de Nederlandse overheid omtrent Covid-19 dienen op eigen verantwoordelijkheid nageleefd te worden. Doordat deze maatregelen van kracht zijn, wordt er geen entertainment verzorgd door Polaris.

Veiligheid van deelnemers, toeschouwers en onze medewerkers staat voorop. We nemen passende maatregelen die voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid.

Registratie & voorwaarden

Tickets zijn tot 1 september §te koop via de website www.polariscamp.nl.

> Download reglement