Dé quadspecialist van Nederland.

Schrijf je in voor de Polaris Camp 2021

 

Een dag off-roaden met uw Polaris RZR, Sportsman, Scrambler, General, Ranger of jeugdmodel? Kom op zondag 3 oktober naar de 3e editie van Polaris Camp!

Een unieke gelegenheid, exclusief voor Polaris rijders, om zich uit te leven met het off-road programma en kennis te maken met andere Polaris rijders. Ook kinderen kunnen meedoen. Speciaal voor jonge rijders is er een jeugdparcours.

Polaris Camp vindt plaats op een van de mooiste off-road locaties in Nederland: De Witte Ruysheuvel in Oss. Deze bestaat uit een uitdagend zandcircuit en een parcours in het omringende bos. Het zandcircuit is dit jaar nog uitdagender. Het bosparcours was vorig jaar alleen toegankelijk voor quads en Ranger, en dit jaar ook voor RZR en General. Nieuw in het programma zijn de tourritten! Verken samen met andere Polaris rijders de on- en offroad paden in de omgeving van Polaris Camp. Ook kinderen kunnen meedoen met Polaris Camp!

Programma

> Vrij rijden zandcircuit, bosparcours & waterbak

Het prestigieuze zandcircuit en het bosparcours zijn toegankelijk voor vrij rijden. Stel uzelf op de proef in het zand en test uw behendigheid op het bosparcours in het aangrenzende bos. Overwin obstakels en trotseer de enorme waterbak. De circuits zijn met elkaar verbonden.

> Tourritten in de omgeving van Polaris Camp

Trek er samen met andere Polaris rijders op uit. Ontdek on- en offroad paden in de omgeving van Polaris Camp onder begeleiding van een voorrijder. U bent 1,5 tot 2 uur onderweg met de tourrit. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. De inschrijving voor dit onderdeel sluit zodra deze vol zit. Met een jeugdvoertuig kan niet deelgenomen worden aan de tourritten.

> Jeugdparcours

Kinderen met een Polaris jeugdvoertuig kunnen de hele dag vrij rijden op het jeugdparcours. Ouders kunnen meelopen naar dit parcours en hun kinderen toejuichen.

 > Gezellige barbecue

We sluiten de dag af met een gezellige barbecue!

> Kamperen

Op zaterdagavond is er de mogelijkheid om te kamperen op het terrein van Polaris Camp. Er zijn geen faciliteiten zoals toilet, douche en keuken aanwezig. De regels van de Nederlandse overheid omtrent Covid-19 dienen op eigen verantwoordelijkheid nageleefd te worden. Doordat deze maatregelen van kracht zijn, wordt er geen entertainment verzorgd door Polaris.

Er geldt een kentekenplicht voor deelname aan Polaris Camp. Voor deelname aan de tourritten is tevens een geldig rijbewijs en verzekering van het Polaris voertuig voor de openbare weg vereist. Jeugd voertuigen hebben geen kentekenplicht.

Proefrijden

Tijdens Polaris Camp is er de gelegenheid om proef te rijden op diverse Polaris modellen. Overweegt u de aanschaf van uw volgende Polaris? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een proefrit op het Test Plein.

Het Test Plein is ook toegankelijk voor toeschouwers die niet deelnemen aan Polaris Camp. Heeft u een quad of SSV van een ander merk en/of bent u zich aan het oriënteren op een aankoop? Wees van harte welkom in de wereld van Polaris.

Tickets bestellen

Voor deelname aan het programma is een ticket voor Polaris Camp vereist, dus ook als u geen eigen Polaris voertuig heeft en mee gaat als passagier. Voor passagiers geldt dat zij zich niet apart kunnen inschrijven. Zij dienen zich gelijktijdig met de hoofdbestuurder en diens Polaris voertuig in te schrijven. De inschrijving sluit op 12 september of zodra Polaris Camp vol zit.

Hoofdbestuurder + Polaris voertuig € 125
Inclusief toegang tot alle circuits, tour rit, BBQ en Polaris Camp race shirt.

Passagier € 75
Inclusief toegang tot alle circuits, tour rit en BBQ. Het Polaris Camp race shirt is optioneel bij te bestellen à € 35.

TICKET BESTELLEN

Toeschouwers
Toeschouwers zijn van harte welkom, maar kunnen uitsluitend kijken naar de rijders. Het rennerskwartier, het gebied langs het zandcircuit en jeugdparcours zijn toegankelijk voor toeschouwers, evenals het proefrijden. Toeschouwers zonder ticket voor Polaris Camp hebben geen toegang tot het vrij rijden op de circuits en tour ritten (ook niet als passagier), het clubhuis en de BBQ. Wilt u mee als passagier? Bestel dan een ticket voor Polaris Camp.

Corona maatregelen
Indien er als gevolg van de (veranderende) wetgeving, bepaald door de Nederlandse overheid, een beperkt aantal deelnemers toegelaten mag worden tot Polaris Camp dan laten we de deelnemers toe op basis van de volgorde van inschrijving en op basis van inschrijving als hoofdbestuurder of passagier. Als u hierdoor niet kunt deelnemen aan Polaris Camp, dan wordt u hierover bericht en ontvangt u het volledige ticketbedrag terug.

Homepage https://www.polariscamp.nl/
Proefrijden op Polaris Camp https://www.polariscamp.nl/proefrijden-op-polaris-camp/
Ticket bestellen https://www.polariscamp.nl/product/polaris-camp-ticket/
Foto’s & video’s https://www.polariscamp.nl/fotos

 

Deze activiteit wordt georganiseerd door Polaris Benelux.