Dé quadspecialist van Nederland.

Sevink Quads Off Road Dag

Helaas moeten wij u mededelen dat dit evenement dit jaar niet doorgaat vanwege de Corona maatregelen.

 

Ieder jaar organiseert Sevink Quads, ZAMC & HALMAC een “Sevink Off Road Dag”op het circuit Kappenbulten in Halle (gld). De “Sevink Off Road Dag” is zowel voor Enduro motors & quads. Uitleg “Sevink Off Road Dag”: Er is een route bedacht die voor een deel over de crossbaan loopt maar ook voor een belangrijk deel door het bos buiten de crossbaan. In dit bos gedeelte zitten een aantal natuurlijke hindernissen die weinig met motorcross maar alles met off-road rijden te maken hebben. Je moet dan vooral denken aan modderige gaten of juist gaten met mul zand waar je in en uit moet zien te komen. Deze hindernissen zijn zeker niet gevaarlijk maar vooral leuk en uitdagend.   Bekijk een impressie van de “Sevink Off Road Dag” op onze Facebook pagina. Er wordt gereden in 3 klasse’s:

  • Dagpas – klasse (Beginners) (2 x 25 minuten)
  • Licentie-klasse (Quads) (2 x 40 minuten)
  • Solo-klasse (Geen start bewijs houders) (2 x 40 minuten)

In de licentie klasse moet gereden worden door 1 rijder per voertuig. Het regelement is hier te lezen. Deelname kost € 20,00 per rijder, dit bedrag dient vooraf overgemaakt te worden per bank (Betaalgegevens ontvangt u na inschrijving). Deze klasse is geschikt voor Enduro motoren & Quads. Een KNMV Basis Sportlicentie is verplicht.

Bij de klasse zonder licentie de dag pas-klasse moet ook door 1 rijder per voertuig gereden worden. Het regelement is hier te lezen. Deelname kost € 10,00 per rijder dit bedrag dient vooraf overgemaakt te worden per bank (Betaalgegevens ontvangt u na inschrijving), ook is de aanschaf vooraf van een Dag-Pas verplicht, deze kost € 27,50, over hoe u deze kunt aanvragen leest u hier. Deze klasse is geschikt voor Enduro motoren & Quads. Een licentie is niet verplicht. Tijdens deze klasse is er geen wedstrijd element aanwezig.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de “Sevink Off Road Dag”, dan kunt u contact opnemen met Sevink Quads.