Dé quadspecialist van Nederland.

Schrijf je in voor de Polaris Camp 2022

 

Een dag off-roaden met uw Polaris RZR, Sportsman, Scrambler, General, Ranger of jeugdmodel? Kom op zondag 2 oktober naar de 4e editie van Polaris Camp!

Een unieke gelegenheid, exclusief voor Polaris rijders, om zich uit te leven met het off-road programma en kennis te maken met andere Polaris rijders. Ook kinderen kunnen meedoen. Speciaal voor jonge rijders is er een jeugdparcours.

Polaris Camp vindt plaats op een van de mooiste off-road locaties in Nederland: In de beurt van Oss, meer informatie zeer binnenkort. Deze bestaat uit een uitdagend zandcircuit en een nieuw technisch parcours & waterbak. Ook dit jaar weer in het programma zijn de tourritten! Verken samen met andere Polaris rijders de on- en offroad paden in de omgeving van Polaris Camp. Ook kinderen kunnen meedoen met Polaris Camp!

 

Proefrijden

Tijdens Polaris Camp is er de gelegenheid om proef te rijden op diverse Polaris modellen. Overweegt u de aanschaf van uw volgende Polaris? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een proefrit op het Test Plein.

Het Test Plein is ook toegankelijk voor toeschouwers die niet deelnemen aan Polaris Camp. Heeft u een quad of SSV van een ander merk en/of bent u zich aan het oriënteren op een aankoop? Wees van harte welkom in de wereld van Polaris.

Tickets bestellen

Voor deelname aan het programma is een ticket voor Polaris Camp vereist, dus ook als u geen eigen Polaris voertuig heeft en mee gaat als passagier. Voor passagiers geldt dat zij zich niet apart kunnen inschrijven. Zij dienen zich gelijktijdig met de hoofdbestuurder en diens Polaris voertuig in te schrijven. De inschrijving sluit op 12 september of zodra Polaris Camp vol zit.

TICKET BESTELLEN

Toeschouwers
Toeschouwers zijn van harte welkom, maar kunnen uitsluitend kijken naar de rijders. Het rennerskwartier, het gebied langs het zandcircuit en jeugdparcours zijn toegankelijk voor toeschouwers, evenals het proefrijden. Toeschouwers zonder ticket voor Polaris Camp hebben geen toegang tot het vrij rijden op de circuits en tour ritten (ook niet als passagier), het clubhuis en de BBQ. Wilt u mee als passagier? Bestel dan een ticket voor Polaris Camp.

 

Homepage https://www.polariscamp.nl/
Proefrijden op Polaris Camp https://www.polariscamp.nl/proefrijden-op-polaris-camp/
Ticket bestellen https://www.polariscamp.nl/product/polaris-camp-ticket/
Foto’s & video’s https://www.polariscamp.nl/fotos

 

Deze activiteit wordt georganiseerd door Polaris Benelux.