Dé quadspecialist van Nederland.

Polaris Adventure

Polaris Adventure zijn all-inclusive off-road reizen, exclusief voor Polaris rijders. Ga mee op avontuur met jouw Polaris quad of side-by-side!

In 2019 zijn we van start gegaan met de eerste off-road reis naar Joinville in Frankrijk. Dit was zo’n succes dat het programma in 2020 is uitgebreid. Dit jaar kan het lang weekend naar Joinville weer geboekt worden én gaan we naar off-road paradijzen Wales en Servië. Modder, diepe paden en mooie vergezichten wisselen elkaar af. Uitdagend rock climben, afdalen en rivieren doorkruisen in de bergen. Maar ook rustige én pittige stukken door de bossen. Polaris Adventure is geschikt voor beginners en gevorderde quad- en side-by-side rijders.

Polaris Adventure off-road reizen worden georganiseerd door 4WD Travel. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring met het organiseren van all-inclusive 4×4 reizen en zijn grote liefhebbers van quads en side-by-sides. De professionele off-road gidsen hebben extra aandacht voor beginnende rijders en kunnen helpen technisch nóg beter te leren rijden.

Kijk voor meer informatie op de Polaris adventure website.
 
Deze activiteit wordt georganiseerd door 4WD Travel & Polaris Benelux.