Dé quadspecialist van Nederland.

Een onkruidspuit voor uw quad

maxresdefault

Heeft u wel eens nagedacht om een onkruidspuit te plaatsen achterop uw quad? 

De onkruidspuit

De quad is ideaal om te gebruiken met een onkruidspuit. U plaatst gemakkelijk op het achterrek de tank en gebruikt de handlans of een spuitboom om bijvoorbeeld borders of het gazon te spuiten tegen onkruid.

Over Moose

Moose maakt al jarenlang onderdelen en accessoires speciaal voor ATV’s en UTV’s. Moose is een Amerikaans merk en breidt elk jaar het gamma accessoires en onderdelen uit.

Moose onkruidspuiten

Moose heeft diverse soorten onkruidspuiten in het assortiment, zo kunt u kiezen voor een 57, 95 of 151 liter tank. Ook zijn er 3 soorten pompen beschikbaar voor de onkruidspuiten.

57 Liter tank met 3,8 L/PM pomp

De kleinste onkruidspuit heeft een 57 liter pomp en een 3,8 liter pomp. Voldoende om kleine oppervlakten te bespuiten met de meegeleverde handlans. De onkruidspuit is uit de doos direct klaar voor gebruik. Alleen nog even de meegeleverde aansluitkabels klemmen op uw accu en u kunt direct aan de slag. De onkruidspuit laat zich makkelijk installeren met spanbanden achterop de quad (niet meegeleverd).

Prijs € 175,- inclusief BTW

Bestel online in onze webshop

 

95 Liter tank met 7,9 L/PM of  14,4 L/PM pomp

Voor het grotere werk is er de 95 liter tank met een 7,9 L/PM of 14,4 L/PM pomp. De 95 Litertank wordt standaard geleverd met een luxe handlans. Ook deze spuit laat zich makkelijk installeren op de quad met spanbanden.

De 7,9 L/PM en 14,4 L/PM pomp zijn ook geschikt voor gebruik met een spuitboom. Spuitbomen voor de onkruidspuiten zijn te krijgen met 3, 5 en 7 sproeiers en kunnen met de meegeleverde onderdelen makkelijk worden aangesloten op de onkruidspuit.

95 Liter tank met 7,9 L/PM pomp € 270,– inclusief BTW

95 Liter tank met 14,4 L/PM pomp € 365,– inclusief BTW
Spuitboom met 7 sproeiers € 365,– inclusief BTW

Onderdelen en accessoires

Bijna alle onderdelen van de tank, pomp en boom zijn los verkrijgbaar. Mocht er iets kapot zijn aan bijvoorbeeld uw pomp dan kan dit gemakkelijk en zonder al te hoge kosten worden vervangen. Ook losse pompen zijn te verkrijgen voor de onkruidspuiten. Dit maakt de Moose onkruidspuit erg duurzaam.

Bekijk alle onderdelen en accessoires in onze webshop.

Bij Sevink Quads

Wij adviseren u graag over de Moose onkruidspuiten. Dit kan door een bezoek te brengen aan onze showroom, een e-mail te sturen naar info@quadshop.nl of telefonisch contact met ons op te nemen: 0314 – 62 12 26.

In onze showroom vindt u alle verschillende onkruidspuiten en een groot assortiment onderdelen en accessoires. Het is ook mogelijk online te bestellen in onze webshop.